Gå til innholdet

Hvorfor velge et vannfilter-system med keramikk?

Rent og trygt drikkevann med keramiske vannfiltre 

I jakten på god helse og velvære er vannets rolle viktig. Det keramiske vannfilteret er en tidløs oppfinnelse og en enestående løsning for å sikre at vannet vi drikker er av høyeste kvalitet. I vårt produkt sortiment finner du flere drikkevannsfiltre med teknologi som bruker keramikk som en del av renseprosessen.  

Her er et lite innblikk i hvorfor keramiske vannfiltre er et godt valg for alle som setter pris på helse, renhet og en naturlig livsstil: 

1. Naturlig vannrensing: Keramiske vannfiltre benytter naturens egen kraft til rensing av vann. Det porøse keramiske materialet fungerer som en naturlig barriere mot urenheter, partikler og bakterier, og gir en grundig filtrering uten behov for kjemiske tilsetningsstoffer.(1)

2. Trygg og pålitelig vannrensing: Så lenge du får vann ut av et keramisk filter er det helt trygt å drikke. Faller trykket eller det blir tett er det på tide med rengjøring av filteret og etterhvert bytte til et nytt keramisk filter. 

3. Bevarer næringsstoffer: Keramiske vannfiltre fjerner uønskede forurensninger mens de bevarer de viktige mineralene som er essensielle for kroppens velvære. Renseprosessen sikrer dermed ikke bare vannets renhet, men også en balansert tilførsel av mineraler som kroppen trenger for å fungere optimalt.(2)  

4. Miljøvennlig: Keramiske vannfiltre er et bærekraftig alternativ til engangs-plastflasker og tradisjonelle filtreringssystemer som krever hyppigere utskifting av filterelementer. Våre drikkevannsfilter systemer med keramikk bruker ikke elektrisitet, bare naturlig vanntrykk- i motsetning til for eksempel RO anlegg som krever energi. Ved å velge et keramisk vannfilter, reduserer du plastavfall og minimerer miljøpåvirkningen, samtidig som du nyter fordelene med friskt og rent vann.(3) 

5. Lang holdbarhet: Med riktig vedlikehold ojevnlig skifte av keramikk, kan keramiske vannfiltersystemer vare i flere år, noe som gjør dem til en langsiktig investering i både helse og miljø. Den robuste konstruksjonen og enkelheten i de keramiske drikkevannsfilter systemene til et pålitelig valg for de som ønsker langvarig trygt og godt vann.(4)  

6. Økonomisk: På lang sikt sparer keramiske vannfiltre deg for penger ved å eliminere behovet for kjøp av flaskevann eller hyppige filterbytter. Det kreves heller ikke strøm for å drifte vannfilterert - kun vanntrykk. Investeringen i et keramisk filter kompenseres raskt av besparelsene og filtrenes pålitelige ytelse.(5) 

Med det keramiske filterets naturlige filtreringsevne, miljøvennlighet og økonomiske fordeler, er keramiske vannfiltre en investering i både helse og planetens fremtid.  

Noen av våre filtersystemer med keramikk som rensekomponent: 

Eco Gravityet mobilt vannfilter for blant annet hytte, båt og bobil 

Rent Vann Hjem vannfilter- et komplett system med drikkevannskran, rør/ koblinger og vannfilter 

Rent Vann Hytte vannfilter- et komplett system med drikkevannskran, rør/ koblinger og vannfilter  

Eco Friendly komplett vannfilter pakke- med treveiskran, rør/ koblinger og vannfilter 

 

 

Kilder: 

(1)Effectiveness of Ceramic Filtration for Drinking Water Treatment in Cambodia" - The Water Project 

(2) Ceramic Water Filters: Effective Household Drinking Water Treatment for Pathogen Removal" - CDC 

(3) Sustainable Ceramic Water Filter Production and Use in Nepal" - Environmental Science & Technology 

(4)Effectiveness of Ceramic Filtration for Drinking Water Treatment in Bangladesh" - The Water Project 

(5) Cost-Effectiveness of Introducing a Household Ceramic Water Filter Intervention to Prevent Diarrheal Disease in Kibera, Kenya" - American Journal of Tropical Medicine and Hygiene 

Adresse
Verpetveien 56, 1543 Vestby
Telefon
+4745426200
E-postadresse
post@ecowater.no
Foretaksregisteret
860372452
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business