Gå til innholdet

Hydrogensulfid/ Svovel/ Alunskifer i vann

Hydrogensulfid / svovel / alunskifer i vann

Hydrogensulfidgass/ svovelbakterier/ alunskifer forekommer som regel i borrevann med skiferholdig grunn. Dette er ikke helsefarlig, men oppleves i form av sterk lukt av råtne egg eller svovel. Som regel fordamper lukten etter noen sekunder om man tapper vann i et glass e.l. Likevel kan dette være sjenerende og mange ønsker å fjerne lukten. I enkelte tilfeller kan årsaken til den vonde lukten være kloakk eller andre forurensende stoffer i ledningsnettet. Eco Friendly drikkevannsrenser (POU) og Eco Solution vanninntaksfilter (POE) er to av flere produkter som kan benyttes ved utfordringer med lukt, men er også sikre rensesystemer i tilfeller med innslag av kloakk og følgende tarmbakterier i vannet. Eco Gravity drikkevannsrenser (POU) vil også i de fleste tilfeller fjerne lukten og er laget for å også fjerne sykdomsfremkallende forurensinger som bakterier.

Ofte er også jern og mangan et problem i vann med mye hydrogensulfid og da kan Eco FM jern og mangan vannfilter være løsningen.

Andre produkter som fjerner hydrogensulfid/ svovel/ aluskifer:

Humus i vannet kan også gi vond lukt, men da ikke i form av råtne egg og svovel. For mer informasjon om humus kan du lese bloggartikkelen Humus i vann.

Adresse
Verpetveien 56, 1543 Vestby
Telefon
+4745426200
E-postadresse
post@ecowater.no
Foretaksregisteret
860372452
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business