Vannrenser til hytta

Mangler du rent vann på hytta? Her finner du vannrensere for vann fra brønn og vannverk. Trenger du å rense alt vannet inn på hytta, for eksempel ved høye verdier av jern, mangan, kalk og partikler som silt og humus mm, kan du velge et system som kobles til hyttas vanninntak (POE, point of entry) og eventuelt et for drikkevann der dette tappes (POU, point of use). Er du usikker på drikkevannskvaliteten, om det er bakterier og parasitter i vannet, men det ellers kan benyttes som forbruksvann, kan det være nok med en vannrenser på kjøkkenet eller der du forsyner deg med drikkevann (POU). Her kan du velge mellom to typer;

  • Montert under vasken og koblet til vannkranen eller til en separat drikkevannskran.
  • Frittstående renser som kan stå på kjøkkenbenken med en slange koblet til vannkranen 

Har du ikke innlagt vann kan Eco Gravity være løsningen. Hell vann i den øvre beholderen og vannet filtreres og renner ned i den nedre beholderen og kan tappes ut via tappekranen. Egner seg også godt for båt, campingvogn og bobil. 

NB!

  • Husk at alle rensesystem krever jevlig sjekk, rens og bytte av filtere.
  • Kjøp en filteravtale med din vannrenser! Med en abonnementsordning mottar du automatisk de filtrene du trenger i tide til nytt filterbytte. Enklere blir det ikke!
  • Det anbefales å montere en lekkasjestopper for å redusere riskoen for vannskader